De Jeugdcommissie presents.......


Als jeugdcommissie organiseren we naast padellessen, leuke activiteiten voor onze jeugdleden.

Ouder - Kindtoernooi
Op zondag 9 juni van 14:30 - 17:30 uur organiseren we het tennis- en padeltoernooi waarin een volwassene samen met een kind speelt. Dit mag familie zijn, je vader of moeder, oom, tante, opa of oma, maar een buurman, buurvrouw of vriend(in) is ook oké! Iedere combinatie mag met een volwassene en kind als minimaal één persoon van het duo maar lid is van De Ooievaars. 

Doe je mee?

Schrijf je in voor wonesdag 5 juni. Stuur een mail naar [email protected] en vermeld hierin:

  • de namen van het duo
  • de keuze voor tennis of padel
  • de leeftijd van het kind

We zien je inschrijving graag tegemoet!

Halloween Glow in the Dark padel
Op 4 november was er voor de jeugd het “Glow in the Dark padel- event” bij TPC de Ooievaars. We begonnen de avond met een gezellige bingo, waarbij er gouden prijsjes te winnen waren. 

Toen het eindelijk droog werd, konden de kinderen in groepjes een spannende speurtocht lopen op ons sportcomplex. In de meest donkere hoekjes werden zij verrast door vossen die met angstaanjagende outfits en zelfs een vos met een kettingzaag , die de kinderen de stuipen op het lijf joeg. Dat was gillen!

Daarna hebben de kinderen in het donker op een glow in the dark padelbaan onderling padelwedstrijdjes gespeeld. De avond werd afgesloten met een prijsuitreiking en een lekkere borrel voor de ouders en vrijwilligers. Het was weer gezellig. 
Glow Golf
Zo zijn we op zondag 24 september naar Waalwijk geweest om te Glow Golfen. Het was een gezellige middag waar we in een fluorescerend minigolf hebben gespeeld.

Als afsluiting was er de prijsuitreiking met een hapje en een drankje. De kinderen waren enthousiast!


Onderlinge wedstrijdjes met andere verenigingen
We hebben contact met andere padelverenigingen in de buurt zoals TPC Cash Rijen, TV Strijdo Oosterhout, TPV TIOS Sleewijk, zodat we met de jeugd onderling een wedstrijdje kunnen spelen. Zo houden we padel laagdrempelig en ontmoeten de kinderen ook jeugdpadellers van andere verenigingen. 


Heb je na het lezen van dit verhaal ook zin om te komen padellen?
Stuur dan een mail naar [email protected]  

Groetjes van Nathalie, Jessica, Judith en Victoria